Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?
CONTACTEER ONS

Airclima staat 25 jaar op de kaart

Alles begon in 1998
1998, het jaar waarin Carlo Cuvelie en Luc Michielsen beslissen om een eigen bedrijf op te starten. Twee collega’s die al meer dan 10 jaar samenwerken in een bedrijf in Schoten in de afdeling koeltechnieken.
Wanneer dit bedrijf overgenomen wordt en nadien in faling gaat, kunnen ze de koeltechnieken niet loslaten. Tijd om met hun knowhow

Read More

Wie is Airclima?

Airclima, een mooi verhaal
Airclima mag zich met trots ‘Europees marktleider voor koelinstallaties in de snijbloemensector’ noemen. Lees mee hoe wij als familiebedrijf op deze positie zijn terechtgekomen en wat onze plannen voor de toekomst zijn.

Read More

CO2 als natuurlijk koudemiddel

We weten allemaal dat ons klimaat aan het veranderen is. De temperatuur blijft maar stijgen en dat aan een snel tempo. Vooral voor bedrijven die gebruikmaken van koelinstallaties om hun producten en/of stoffen te kunnen bewaren, is het essentieel om te kiezen voor een duurzame koudetechniek. En de dag van vandaag betekent dat kiezen voor CO2 als natuurlijk koudemiddel. Wat zijn de voordelen van natuurlijke koelmiddelen zoals CO2 en waarom is dit beter dan een ander koudemiddel? Je leest het allemaal in dit artikel!

Read More