20 jaar Airclima, dit kon niet ongezien voorbij gaan.
Airclima had een grote verrassing en onze partners mochten mee genieten van dit fantastische weekend!

Zaterdag stond er om 8u al een heerlijk  ontbijt klaar op Airclima.  Bij het nuttigen van lekkere koffiekoekjes en een goed tasje koffie, kregen we de eerste info over wat ons te wachten stond.

We werden ingedeeld in groepjes van 4 en kregen een 2CV-ke  ter beschikking. Met een plannetje in de hand, een zakje met lekkers en de bijpassende hoofddeksels, vertrokken we richting onze eerste halte.
Eendjes tellen in het piepkleine dorpje  Lillo, koffietje nuttigen, het politiekantoor van Mega Mindy bewonderen en op naar de volgende stop.
Hier en daar wat verkeerd rijden, genieten van de omgeving, vragen oplossen, grappige foto’s trekken, veel lachen, zo kwamen we aan bij de volgende stop Zeeland.

Even bijpraten met elkaar bij een frisse pint en een lekker middagmaal om dan weer verder te rijden naar onze eindbestemming , de Challange Trophy in Zeeland.

We werden meteen naar onze eerste activiteit gebracht.  Boogschieten.  Niks bijzonder zou je denken.  Oh jawel, we mochten op elkaar schieten.  Dat maakte de activiteit al meteen wat interessanter natuurlijk. 
Nadien stonden de kajakken klaar en konden we per 2 een beetje ronddobberen met de zon op ons gezicht. Enkele avonturiers maakten hun bed klaar op de kanoa camping, terwijl de andere zich gingen verfrissen in het hotel.

Rond 21uur was iedereen weer samen om te genieten van een heerlijke BBQ.  Er werd lekker gegeten en gedronken, verhalen uitgewisseld, weer veel gelachen, een dansje geplaceerd, om dan allemaal moe en uitgeteld naar ons bed te gaan.

Om 9u zaten we aan een rijkelijk ontbijtbuffet.  De ene al wat meer uitgeslapen dan de andere. Koffers pakken, nog wat foto’s trekken en op naar de volgende activiteit; zeehondjes spotten.

We reden naar Yerseke  waar we in Rib boten werden verdeeld.  Gedurende 2 uur konden we genieten van een spannende rit op het water.  Aan 90km/huur raasden we over de golven op zoek naar zeehondjes, die dan ook rijkelijk lagen te zonnen op een eilandje.  Met even een tussenstop in een nabijgelegen dorpje, waar we gestopt zijn voor een pintje.
Het weekend zat erop.  Allemaal met onze 2CV-ke weer naar Airclima.  Waar de meesten dan snel overstapten in hun eigen wagen om de kids op te halen die we toch zo hard gemist hadden.

Maandag was iedereen weer paraat, nu ja, we waren aanwezig. Allemaal met een mooi kleurtje van op de boot! Iedereen heeft ten volle genoten van een fantastisch weekend en wij kijken al uit naar 25 jaar Airclima!