Airclima is de enige in de markt die een tot 8 jaar full omnium contract aanbiedt

INTERESSE IN TOP SERVICE? CONTACTEER ONS!
Tot 8 jaar full omnium voor je koelinstallatie
  • Airclima is de enige die een tot 8 jaar full omnium contract aanbiedt.
  • We voeren doorgedreven preventief onderhoud uit.
  • We maken het verschil door te reinigen tot in het kleinste detail
Lopende Contracten
full omnium contract
Preventief onderhoud

Tekent u bij ons een onderhoudscontract voor enkele keren per jaar preventief onderhoud en reiniging? Weg met minder rendement, corrosie, verstopping of wateroverlast … Wij vervangen preventief onderdelen die slijtage vertonen. En er is meer: de kwaliteit van onze manier van reinigen is ongeëvenaard.

Dit alles resulteert in een langere levensduur en een lager energieverbruik.

Aansturen van op afstand

In veel van onze installaties is een supervisiesysteem ingebouwd. Via een centrale regelaar wordt de actuele toestand van uw installaties gevisualiseerd. Zo krijgen we alle informatie over druk, temperatuur, vochtigheid, draaitijden, openstaande kleppen, enzovoort.

Het stelt ons in staat preventief problemen te detecteren en de installatie van op afstand aan te sturen.

Lekdichtheidscontrole

Tekent u voor een onderhoudscontract bij Airclima, dan voldoet u meteen aan de wettelijke verplichting op lekdichtheidscontrole

Wat als?

Treedt er toch nog een panne op? Dan vraagt u een interventie aan (ook in het weekend), waar ook in Europa, een technicus van Airclima komt razendsnel ter plaatse met vervangmateriaal en lost het probleem op.

Bij een omnium contract nemen we alle kosten – bijvoorbeeld compressoren, ventilatoren, riemen of lagers die stuk zijn – voor onze rekening.