Professioneel onderhoud is essentieel voor de bedrijfszekerheid, verbruik en levensduur. Airclima garandeert dit al meer dan 25 jaar met een eigen service afdeling.

INTERESSE IN TOP SERVICE? CONTACTEER ONS!

Full-omnium onderhoudscontract


Met een ‘full omnium’ onderhoudscontract bij Airclima verleng je de garantieperiode tot 8 jaar en profiteer je van uitgebreid preventief onderhoud zonder onverwachte kosten. 

Bij Airclima staan we voor topkwaliteit van onze installaties. Ons preventief onderhoud omvat regelmatige inspecties, grondige reiniging, en het vervangen van versleten onderdelen, wat zorgt voor een langere levensduur en lager energieverbruik.  
 
Met ingebouwde supervisiesystemen kunnen we jouw installatie op afstand monitoren en aansturen. Bovendien voldoen al onze contracten aan de wettelijke lekdichtheidscontrole.  
 
Bij storingen zijn onze technici snel ter plaatse, 24/7, overal in Europa, om problemen direct op te lossen. Het omnium contract dekt alle kosten van vervangingen, zoals compressoren en ventilatoren. 

Lopende Contracten
Preventief onderhoud

Tekent u bij ons een onderhoudscontract voor enkele keren per jaar preventief onderhoud en reiniging? Weg met minder rendement, corrosie, verstopping of wateroverlast … Wij vervangen preventief onderdelen die slijtage vertonen. En er is meer: de kwaliteit van onze manier van reinigen is ongeëvenaard.

Dit alles resulteert in een langere levensduur en een lager energieverbruik.

Aansturen van op afstand

In veel van onze installaties is een supervisiesysteem ingebouwd. Via een centrale regelaar wordt de actuele toestand van uw installaties gevisualiseerd. Zo krijgen we alle informatie over druk, temperatuur, vochtigheid, draaitijden, openstaande kleppen, enzovoort.

Het stelt ons in staat preventief problemen te detecteren en de installatie van op afstand aan te sturen.

Lekdichtheidscontrole

Tekent u voor een onderhoudscontract bij Airclima, dan voldoet u meteen aan de wettelijke verplichting op lekdichtheidscontrole

Wat als?

Treedt er toch nog een panne op? Dan vraagt u een interventie aan (ook in het weekend), waar ook in Europa, een technicus van Airclima komt razendsnel ter plaatse met vervangmateriaal en lost het probleem op.

Bij een omnium contract nemen we alle kosten – bijvoorbeeld compressoren, ventilatoren, riemen of lagers die stuk zijn – voor onze rekening.