Airclima heeft al meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van koelinstallaties in de meest uiteenlopende sectoren.

Carlo Cuvelie richtte de zaak mee op in 1998. Hij droomde van kindsbeen af van een eigen zaak. ‘Wat mij daar vroeger in aansprak –  en nog steeds voldoening geeft – is het totaalplaatje: het uittekenen van de visie, deze vertalen in een strategie en tenslotte met succes uitvoeren blijft telkens de grote uitdaging. Als ondernemer vind ik het boeiend om samen te werken met mensen, zowel eigen medewerkers als klanten. De mix van het financiële, het commerciële en contact met leveranciers houden het boeiend.’

Michel Cuvelie werd medezaakvoerder in 2013. Hij werkte toen al een hele tijd mee in de zaak en voelde zich bijzonder aangetrokken tot het gevarieerde takenpakket van een zaakvoerder in een KMO. ‘Ik vind het belangrijk en haal veel voldoening uit het werken met een gedreven team van specialisten, waarbij de focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid.’

Carlo en Michel willen Airclima gezond laten groeien, maar hechten eveneens veel belang aan het familiale en zelfs vriendschappelijke karakter van hun onderneming.

“We zijn eigenlijk op elkaar ingespeeld als een voetbalploeg”, zegt Michel, “maar we hebben geen reservespelers. Bij Airclima zit er niemand op de bank.”

“En wat mij erg trots maakt”, vult Carlo aan, “is het feit dat wij door onze  klanten worden voorgesteld als hun partner. We voelen ons ook echt geen leverancier door het lange en intensieve voortraject dat we samen doorlopen.”

Ons team is jouw team

We zijn jong en gepassioneerd door techniek. Onze focus ligt op kwaliteit en energie-efficiëntie. En u kunt enorm goed praten met ons over wat u precies verwacht, want we houden van creativiteit en innovatie.

CARLO CUVELIE
CARLO CUVELIE

Sales | +32 (0)498 92 77 92

Carlo is oprichter van Airclima en straalt uit wie we zijn en waarvoor we staan.

MICHEL CUVELIE
MICHEL CUVELIE

Operations | +32 (0)494 50 77 92

Voor Michel is geen uitdaging te groot. Hij smijt zich telkens weer onvoorwaardelijk, maar gaat doordacht te werk.

MATTHIAS CUVELIE
MATTHIAS CUVELIE

Business development | +32 (0)473 84 08 51

Matthias focust zich op business development, werkt de strategie van Airclima mee uit voor de komende jaren en is het aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met aanwervingen, interne opleidingen & evaluaties.

GEERT GEBRUERS
GEERT GEBRUERS

Projecting - Purchase | +32 (0)498 92 77 95

Geert lijkt op het eerste zicht wat rustig, maar ontpopt zich tot een super collega projectleider met een eigen karakteristieke stijl.

OLIVER CUVELIE
OLIVER CUVELIE

Projecting | +32 (0)498 92 77 96

Oliver is nieuwsgierig en altijd in de weer. Hij werkt graag hard en veel, maar toch is er ook bij hem nog steeds tijd voor een grapje.

LYNN VAN UYTSEL
LYNN VAN UYTSEL

Administration - HR | +32 (0)3 451 34 90

Lynn is ons luisterend oor, ze is van alles op de hoogte en kan over alles meepraten. Ze is altijd bereid om iedereen te helpen.

JAN DE BACKKER
JAN DE BACKKER

Service | +32 (0)498 57 61 51

Jan is onze jongste medewerker, maar hij heeft al snel zijn draai gevonden. Hij gaat zorgeloos door het leven en zijn enthousiasme is aanstekelijk.

GLEN VAN DE MAELE
GLEN VAN DE MAELE

Calculation - Design | +32 (0)3 451 34 90

Glen brengt orde in de chaos. Hij is gedisciplineerd en springt vlot overal bij. Zijn structuur en organisatie zijn zijn grootste troeven.

JEAN VANDEN BERG
JEAN VANDEN BERG

Technics | +32 (0)476 26 62 29

Jean vertegenwoordigt the brains van Airclima. Hij heeft een eigen kijk op alles, er is geen vraag waar hij het antwoord niet op kent.

JULIE VAN REETH
JULIE VAN REETH

Reception - Team assistant | +32 (0)3 451 34 90

Julie is de mama van het team. Ze zorgt dat iedereen zich goed voelt en haar levensvreugde werkt inspirerend voor de collega’s.

JOHN DOE
JOHN DOE

Nieuwe Collega

ook zin om deel uit te maken van de Airclima-familie? We zijn steeds op zoek naar gedreven collega's die sfeer maken, maar die vooral ook van aanpakken weten. Aarzel niet om spontaan te solliciteren! De koffie staat al klaar.

JANE DOE
JANE DOE

nieuwe collega

ook zin om deel uit te maken van de Airclima-familie? We zijn steeds op zoek naar gedreven collega's die sfeer maken, maar die vooral ook van aanpakken weten. Aarzel niet om spontaan te solliciteren! De koffie staat al klaar.

Onze techniekers

Zonder onze installatie- en servicetechniekers zouden we nergens staan. Zij zorgen steeds dat onze beloftes omgezet worden in de realiteit, binnen de vooropgestelde tijd en met de graad van afwerking zoals jullie van hen gewend zijn!