Ben jij onze nieuwe magazijnier? (m/v)

Droom jij ervan te werken in een hecht team waar menselijkheid, betrouwbaarheid en collegialiteit op de eerste plaats staat? Dan ben je bij onze koelbrigade aan het juiste adres.

Solliciteer direct

Ben jij onze nieuwe magazijnier? (m/v)

  • Werken aan grote nationale & internationale industriële koel- en vriesinstallaties

  • Interessante doorgroeimogelijkheden

  • Werken bij de warmste koelfamilie van het land

Sollicitatie Quiz
Solliciteer direct

Airclima bouwt kwalitatief hoogstaande koel- en vriesinstallaties voor verschillende sectoren. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van kwalitatieve koelinstallaties. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste monteur. Ons team? Ons topteam! Je hoort het wel vaker, maar wij zijn het ook écht. Menselijkheid, betrouwbaarheid en collegialiteit, daarop is onze koelbrigade gebouwd. Zo’n team begint bij een goede band tussen collega’s, en die goede band begint bij een eerste, leuke kennismaking! Wij kennen jou nog niet, dus laat ons beginnen met onszelf even voor te stellen.

Wat kan jij van ons verwachten​

 

Wat we van jou verwachten

Je taken

  • Je bent verantwoordelijk voor het magazijn & staat dus in voor algemeen magazijnbeheer
  • Je sorteert de materialen & besteld de materialen bij  wanneer een minimale stock bereikt wordt
  • Je retourneert inkomend materiaal 
  • Je voert basis voorbereidingen uit 
  • Je bent mee verantwoordelijk voor het materieel (keuringen, herstellingen, bestellingen) 
 
Word je hier al warm van? Dan willen wij jou leren kennen! Om dat te vergemakkelijken, hebben we een interactief sollicitatieformulier gemaakt! Beantwoord als de bliksem de vragen, dan nodigen we je met plezier uit om boven een kop koffie beter kennis te maken! Tot binnenkort? Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar jobs@airclima.be, of bel +32 479806357 voor meer informatie!
 

Werken bij Airclima

Een job bij Airclima betekent werken voor een bedrijf dat voortdurend investeert in jouw kansen, ontwikkeling en comfort. Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde vertrouwensband tussen werkgever en werknemer de hoeksteen vormt van een goed functionerende organisatie.
Solliciteer direct

Heb je vragen?

Matthias helpt je graag verder!

matthias cuvelie

jobs@airclima.be
0473840851

Ontmoet al enkele collega’s

OLIVER CUVELIE

Projecten

Oliver is nieuwsgierig en altijd bezig. Hij houdt van hard werken, maar maakt altijd tijd voor een leuke grap.

LYNN VAN UYTSEL

Administration – HR

Lynn vertegenwoordigt de ogen en oren van het bedrijf; ze weet van alles wat er gebeurt en kan over alles praten. Ze is altijd bereid om anderen te helpen.

JAN DE BACCKER​

Service

Jan is onze jongste medewerker, maar hij heeft al snel zijn draai gevonden. Hij gaat zorgeloos door het leven en zijn enthousiasme is aanstekelijk.

Word jij onze nieuwe collega?

Binnenkort zou jouw hoofd hierboven ook weleens kunnen staan blinken! Wij zijn steeds op zoek naar nieuw talent. Het enige wat je moet doen, is je kandidaat stellen via ons handig interactief sollicitatieformulier!