FOOD – FEED – AGRO

Levensmiddelen geconditioneerd bewaren?
Airclima zorgt voor de gepaste koeltechniek!

advies nodig?

Is uw bedrijf actief in productie of verwerking van voedingsproducten?


Ontdek de kracht van Airclima voor uw koeloplossingen. Wij bouwen op maat gemaakte koel- en vriescellen die voldoen aan de hoogste normen voor voedselopslag.

Of het nu gaat om groenten, kaas, chocolade of andere producten, wij begrijpen dat de juiste temperatuur cruciaal is voor een lange bewaring en optimale kwaliteit. Met onze expertise bedienen we een breed scala aan klanten, van kwekers tot exportbedrijven en groothandels. Of u nu kleine of grote hoeveelheden opslaat, wij bieden oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. 

Bovendien zijn al onze koeloplossingen milieuvriendelijk, omdat we het natuurlijke koudemiddel CO2 gebruiken. Zo dragen we niet alleen bij aan de kwaliteit van uw producten, maar ook aan een duurzamere toekomst. Kies voor Airclima voor betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke koeloplossingen die uw producten in topconditie houden. 

Het Hinkelspel - Evergem

Enkele van onze klanten


airclima koeling voedingsector
Ervaring met Airclima is super. Zowel voor de nieuwbouw als voor het onderhoud. Al de techniekers van Airclima voelen zich ook echt verantwoordelijk voor de installaties. Dat is echt een sterkte, die we enorm waarderen!
Michiel Sanders
Cuppen Logistics
cuppen logistics

Michiel Sanders van Cuppen Logistics over Airclima

Geert Wijnants van Entiris over Airclima

Onze troeven


Relatieve Vochtigheid

Niet alleen temperatuur, maar ook de juiste relatieve luchtvochtigheid is cruciaal voor de opslag van voedingsmiddelen. Te droge lucht kan leiden tot gewichtsverlies, terwijl een te hoge luchtvochtigheid schimmelvorming op de verpakking kan veroorzaken. Bij Airclima houden we al vanaf het ontwerp van onze koelinstallaties rekening met de specifieke eisen van jouw producten en activiteiten.

Natuurlijke Koudemiddelen

Met de nieuwe wetgeving die synthetische koudemiddelen uit faseert, heeft Airclima vooruitgedacht door jaren geleden te investeren in CO2-technologie.

Hierdoor kunnen wij nu milieuvriendelijke en toekomstbestendige koeloplossingen bieden.

Service

Airclima staat ook na de bouw van je koelinstallatie aan jouw zijde met een uitgebreide en ervaren serviceafdeling.

Onze ondersteuning garandeert bedrijfszekerheid en verlengt de levensduur van je koelinstallaties. 

Familiebedrijf

Met meer dan 25 jaar ervaring en de tweede generatie aan boord, is Airclima klaar voor de toekomst.

Onze warme benadering, directe communicatie en flexibiliteit maken ons uniek. 

Enkele van onze realisaties