LOGISTICS

Uw magazijn energie efficiënt klimatiseren?
Airclima zoekt mee naar de juiste oplossing!

advies nodig?

Efficiënte verwarming en koeling met Lucht-Lucht warmtepompen


In het verleden waren gasgestookte systemen de standaard voor magazijnverwarming. Maar met de evolutie naar duurzamere en energie-efficiëntere oplossingen verandert het landschap van magazijnverwarming naar lucht-lucht warmtepompen. 

 Lucht-lucht warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht, zelfs bij lagere temperaturen, en brengen deze naar binnen om de ruimte te verwarmen. Dit maakt het een heel energie-efficiënte oplossing. Ze hebben ook het vermogen om niet alleen te verwarmen, maar ook te koelen. 

 Hierdoor kan je de temperatuur van je magazijn het hele jaar door constant houden. Bovendien, door te werken met gescheiden circuits, zorgen lucht-lucht warmtepompen voor een hoge bedrijfszekerheid. 

 Als u op zoek bent naar een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw magazijnverwarming en -koeling, overweeg dan de overstap naar lucht-lucht warmtepompen. 

Expeditors Zaventem

Enkele van onze klanten


airclima koeling logistics
Airclima denkt mee met hun klanten, ze stellen voor wat het gebouw echt nodig heeft en zoeken naar de beste manier om de klimatisatie uit te voeren.
Ze nemen ook alle andere nodige werken voor hun rekening. Wij hebben dus één contactpersoon voor alle werkzaamheden. Dat versnelt en vergemakkelijkt het verloop van de werf.
Kris Vander Guchten
Yusen Logistics

Onze troeven


Energie-efficiënt en duurzaam

Lucht-lucht warmtepompen, die Airclima installeert, benutten warmte uit de buitenlucht, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een lagere ecologische voetafdruk.

Dubbele functionaliteit met hoge betrouwbaarheid

Naast verwarming bieden onze systemen efficiënte koeling en zorgen gescheiden circuits voor een betrouwbare en constante temperatuurregulatie in uw magazijn, het hele jaar door.

Familiebedrijf

Met meer dan 25 jaar ervaring en de tweede generatie aan boord, is Airclima klaar voor de toekomst. Onze warme benadering, directe communicatie en flexibiliteit maken ons uniek. 

Enkele van onze realisaties